Post by sleepalripece on Mar 8, 2022 16:45:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neomezené tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen story: Food Fever – Cooking Games 2022 version ▞▞▞
tato hra je špatná cz jsem se oběsil v 10 úrovni, nenávidím, i když jsem jí dal 2 hvězdičky..Ti, kteří si ji plánují stáhnout, prosím, ne, protože po 9 úrovni se oběsí a nálada se vám zničila.. nevím o tom někdo jiný telefon se pověsil nebo ne, můj telefon se pověsil, takže dávám zpětnou vazbu..jinak hra je gr8, miloval jsem ji
Je to dobrá hra, ale po nějaké době budete muset stáhnout další data
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Diverse cuc
Fáze 4 se stahuje navždy... Proč tomu tak je?
Proč se sakra tato hra chová jako podvod... Hrál jsem to třikrát úplně a včera jsem si ji stáhl a udělal jsem 350 drahokamů a 1300 mincí... A po nějaké době, kdy jsem dostal zásoby, byly moje drahokamy zredukovány na 100 a coiny byly jen 130 .... Co je to? Moc se mi tato hra líbila..
Koupil jsem si neomezené životy. ale stále mě to žádá, abych si koupil životy, abych mohl hrát.
Tato hra je pro mě dobrá, ale když jsem se dostal na úroveň 14, bylo pro mě tak těžké jít dál. V tuto chvíli jsem stále na úrovni 14 a potřebuji vaši pomoc s touto hrou.
Velmi pěkná hra a také chatování je velmi zajímavé
Tato hra je nejlepší, co jsem hledal pro hru na vaření, kde můžete dělat, co se mi líbí, a to je přesně to, co potřebuji! Je to tak náročné, že se nikdy nenudím, vřele doporučuji kichen story
nejsou k dispozici žádná videa!
Opakuji to samé, i když dosáhnu cíle, zkuste problém vyřešit.
Tato hra je pěkná, ale když přejdete na poslední část s Lenou, stane se těžká a nemohu pokračovat ve hře, pokud je to tak těžké.
Opravte prosím recepty na feferonovou pizzu, která má stejné jako margrita. Pizzorela úroveň 24 Po opravě bude udělena 5 hvězdiček
Kitchen story je moje nejoblíbenější hra. Získávám mnoho zkušeností s rychlým používáním prstů. Je to velmi dlužná hra....jen to zkuste. Nebudete rádi hrát jiné hry, než je kuchyňská příběhová hra...Zkouším také hrát různé typy her jako bubliny, krájení ovoce, hořící oheň, střední školy, schovaný na zahradě, můj domov a mnoho dalších, ale příběh z kuchyně je nejlepší.
Tato aplikace je dobrá, ale nemohu si stáhnout další data a ještě jeden problém, když aplikaci otevřu, stačí mi zavěsit telefon a ukončit 👎👎
Když hraji hru, obrazovka bude prázdná, dokud nestisknu tlačítko Zpět, než bude pokračovat
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games ミニゲーム jxxz
Je to zajímavá hra. Miluji ji, ale musí se zlepšit v poskytování mnoha bezplatných zařízení.
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games கேஷுவல் wda
hra prostě neustále zamrzá a čtyři hodiny čekání na životy jsou příliš dlouhé
Je to ok hra. Přál bych si, aby avatar mohl jít rychleji, ale není to špatné.
Tu hru miluji, ale trvá 4 hodiny, než budete mít znovu plné životy!!
Miluji tuto hru tak moc, že miluji výzvy s lidmi v různých městech, malé reklamy, ale ostatní věci jsou dobré
čas je příliš bug, zkraťte jej na 1 hodinu a měl by se načítat, aby někdo mohl hrát až do únavy. Nesnáším hry, které dávají čas.
Velmiyyy zajímavá hra...jakmile se naučíš, opravdu si ji užijeme..upřímně jsem v ní zkušený..budeš mít spoustu protivníků, můžeš s nimi také mluvit, což je opravdu zajímavé..ale tato hra má jeden problém po tolika místech přichází čas, kdy se brzy dočkáme, ale nikdy nepřijde, ale přesto dávám této hře 5 hvězdiček, protože je tu spousta úrovní a míst, takže se nikdy nebudete nudit...grafika je také dobrý..moc pěkná hra😊
Hru jsem nezkoušel, ale potřeboval bych poradit
je to pěkná hra. ale uvízl jsem ve fázi 30 s pizorellou. úkolem je obsloužit 16 zákazníků, ale přichází pouze 15 zákazníků. prosím opravte problém
Velmi dobrá hra, ale přeji si, abyste mohli změnit oblečení a používat méně sulis, jako spíše 2, abyste použili ne 10
líbilo se mi to, ale najednou mi zavolala máma Myslel jsem, že to přestřihnu a půjdu, ale když jsem kliknul na střední tlačítko, nefungovalo mi to, srdce mi začalo bít, řeklo, že aplikace kuchyňských příběhů nereaguje, co se stalo, máma se zeptala Řekl jsem o řekla, že mám odinstalovat tuto hru, rychle jsem ji odinstaloval a vzal si jinou hru Neříkám, že tuto hru neberte, ale buďte si jisti, že když berete hru a ještě jednu, nenechte babičku stát celou dobu, cítíme se špatně
Můžete říct, na co se budou ptát, a způsobí, že selžete, když budete rychlí😠. Pracujte na upgradu, jako když upgradujete, udělejte to dva a dejte více coinů😉🔉🌋🎃
Existují úrovně snadné a těžké a také jsou náročné v první úrovni je jeden člověk v osmé úrovni je 12-14 lidí a není tak snadné je všechny zvládnout, protože po každé sekundě je jeden člověk a musíte s ním soutěžit jiný kuchař, také pokud nebudete schopni dokončit úroveň, jiný kuchař si z vás bude dělat legraci a vy je budete muset potichu poslouchat a to je velmi zklamání a já jsem stále na úrovni 8, je těžké překonat úroveň 8, ale l snažím se ze všech sil
Dal jsem tomu 1⭐, protože mě to bavilo nejdřív jen s prvními třemi úrovněmi, ale ta terrisa nefunguje, říká, že je to potřeba stáhnout, co mám dělat😓😢😨 ale dal bych tomu 5⭐⭐⭐ ⭐⭐
Tato hra je příliš těžká na hraní. Zkoušel jsem to několikrát, ale nemůžu
Hru mám moc ráda, ale brzy ji smažu, protože se zdá, že Chokoville Challenge 34 není možná. Již téměř 3 týdny, bez ohledu na rychlost a přesnost, skončím s popularitou 1660.. Popularita 1700 vypadá nerealisticky
Opravdu miluji tuto hru! Nakonec jsem porazil všechny úrovně se 3 hvězdičkami. Jen bych si přál, aby měli více úrovní nebo alespoň přišli s Kitchen Story 2.
Zajímavé Tohle je dobrý začátek pro hru, grafika je v porovnání s ostatními hrami jako je tato, které hraji, taková základní. Jde to velmi pomalu. Ve hře to začíná velmi brzy a žádá peníze za věci. Většina her vám umožní dostat se dál, než to uděláte finančně. Takže jsem na 2. úrovni a už to chce peníze, aby to bylo jednodušší. Měly by existovat další možnosti, jak vydělat věci, které potřebujete.
Je to zajímavé, ale jste skoupý na čas, alespoň přidejte čas, protože hra roste do tuhého
Moje oblíbená hra s kuchyňským příběhem je nejlepší. Líbí se mi hra s kuchyňským příběhem. Hra Miluji tě z kuchyně 💓💋😯
miluji tuto hru, návyková, ale jediná věc je, že nás nutí používat naše diamanty a mince, pokud je nepoužíváme, nedává nám, kolik zákazníků máme, podvádí s námi😠☹️☹️ pokud chceme ušetřit, tak nemůžeme uložit žádné mince nebo diamanty mince: pokud nebudeme upgradovat naše spotřebiče, automaticky to zpomalí naše spotřebiče ☹️☹️ pak to nevědomky upgraduje naše zařízení a ukradne naše mince😢😢
Příjemné a návykové. Kéž by mohlo být jídlo připraveno předem, aby zůstalo teplé pro budoucí zákazníky.
Je to závadné a nemluvě o tom, že to zabere příliš mnoho času, než si ušetříte diamanty, abyste získali nějaké upgrady. Už to nebudu hrát
Tahle hra mě baví. Ubíhá čas. V poslední době mám problémy s nákupem věcí.
Bike Racing Games : Bike Game Simulyasiya llk
zábavná hra, ale někdy se zastaví nebo dotyková klávesa nebude fungovat a bude nutné restartovat.
Jde to
Tuto hru prostě miluji, protože je velmi obtížná a také velmi zajímavá... je to nejlepší hra ve srovnání se všemi hrami na vaření... je to velmi dobrodružné a není to jako jiné dívčí hry a tuto hru nemohou hrát děti, protože tohle je někdy příliš těžké, někdy je to těžké i pro dospělé.........nakonec chci říct, že ..je to perfektní hra
Tato aplikace má úplně příliš mnoho reklam. Hraní hry to bere zábavu
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Казуални iyk
Plná reklamy, Po odehrání každé hry se automaticky zobrazí reklama. A měli bychom počkat 5 sekund. Odstraňte prosím tuto reklamní část, zbývající jsou všechny dokonalé. Pokračujte v houpání