Post by sleepalripece on Mar 8, 2022 16:39:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Almanca Öğren: 6000 Temel Kelime ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Almanca Öğren: 6000 Temel Kelime IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok mücevheri aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Almanca Öğren: 6000 Temel Kelime 2022 version ▞▞▞
Blocky Cars tank games, online მძაფრსიუჟეტიანი ayrl
Ses çalışmıyor lütfen düzeltin
sehr bağırsak
Lær tysk - 6000 essensielle vokabularer Læring ehqv
Учите немецкий - 6000 основных слов Образование qjqn
Kullanışlı ve pratik
Severim
Kesinlikle mükemmel buluyorum çünkü takip etmesi kolay, ilginç ve aynı zamanda heyecan verici..
Alman pratiği için gerçekten güzel ve iyi bir uygulama
Almanca ile çok kısa bir uygulama kullandıktan sonra yorumlarım: Küçük harfi büyük harfe nasıl değiştirebilirim ve bunun tersini nasıl yapabilirim? yazmak oldukça beceriksiz, neden parantez koymam gerekiyor Resimler bazen kelimeye karşılık gelmez.Örneğin çeviri bazen yanlış olabilir: kullanım kılavuzu/kılavuz anlamına gelen ama kesinlikle vites kutusu değil die Bedienungsanleitung (!) Almanca'da "ön tekerlek" derken neden "arka tekerlek"ten bahsetmiyorsunuz? daha fazlasını yazabilir, ancak burada harf sınırına ulaşabilir :-(
Ses örneklerinin daha iyi kaliteye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, sesi anlamak neredeyse imkansız
mantap
mükemmel
Bu uygulama harika. Ancak, telaffuz gerçekten belirsizdir. Umarım bunu geliştirebilirsiniz.
Uygulama gerçekten harika....
o uygulamayı seviyorum ❤
👍👍👍
Başka bir şey görmeden önce tam ekran reklam. Onlardan kurtulmak için ödemeniz gereken 24 sterlin. Çok sayıda mükemmel ve çok daha ucuz kelime eğitmeni mevcut.
Ben fazla begenemedim indirmeyin deriyi ama kotu deil isinizigor ama sizinnyerinizde ben olsam baska bi bakardim
Lær tysk - 6000 essentielle ord Læring bwym
çok iyi uygulama
Bu uygulamadan uzak durun, der die das için yerli arkadaşlar tarafından onaylanan birçok hata var, hiçbir şey ödemediğime sevindim..
süper tavsiye ederim
Learn German - 6000 Essential Words Education fjk
Fantastisch
Gute Programı!
Ausgezeichnet.
çok süper
Harika
Çok yararlı ve kapsamlı
Es ist nützliche App, um Deutsch zu lernen.
Leer Duits - 6000 essentiële woorden Onderwijs wnb
Yeterince iyi değil
Sıfırdan kelime oyunu ama satın almak bilemiyordum. Uygulamanın kategori kategorisi çok fazla gitti. Abartıldığı kadar reklam yok, olması gerektiği kadar var. kelime için ideal bir uygulama, ücretsiz olması da cabası.
OMG, BU UYGULAMAYI SEVİYORUM
Almanca yokmu ben mi Hakkında?
İyi veritabanı, son derece kötü kullanıcı etkileşimi, çok kötü telaffuz, çok fazla reklam, pes edene kadar parayı ödeyin
Çok güzel bir uygulama..her seviye için çok faydalı
Her 10 saniyede bir reklam var bu çok kötü. 3-4 reklam bir reklam yayınlandı ama 10 kullanıcı bir reklam kaydı indirdikten sonra 3 dakika sonra silme neden oldu...
👍🏻