Post by sleepalripece on Mar 8, 2022 16:32:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zelle -Occult Adventure- ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zelle -Occult Adventure- IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ бесконачни примогеми хак ▞▞▞
▞▞▞ Zelle -Occult Adventure- 2022 version ▞▞▞
Нисам знао шта да очекујем када сам га преузео. Знао сам да ће то бити хорор игра, али ово је далеко од онога што сам очекивао. Топло га препоручујем свима.
Заиста интензивна прича и игра. неке узнемирујуће слике, али на забаван начин. волим "загонетке" кроз које пролазим.
Angry Birds Match 3 Tankenötter dyxy
апсолутно невероватно, веома изазовно са веома добром причом, једна од најбољих игара које сам играо дуго времена 10/10 препоручено
Веома јединствено и забавно искуство
Уметнички дизајн је веома неугодан. Не постоји доследност између дизајна објеката. Такође, дајте мало карактера зидовима у ходнику. Тешко је схватити где се налазите ако грешком додирнете екран.
Нисам луд за борбеним/акционим делом.. ЖЕЛИМ АНУ АВАНТУРУ!... они се не крију, боре, умиру... итд... па зато 3 звездице
Сјајна игра! Велике ундертале вибрације!
Овде је покушано нешто веома амбициозно. И док део мене жели овоме да да 5 звездица, ја то заиста не могу. Коначни шеф, змај, богиња... Као да је желео да буде схваћен озбиљно, али није могао да се обавеже. Међутим, све време сам био задивљен и заиста бих волео да видим више од овог тима.
Невероватно !!!
Волите игру
Тако невероватна игра са срцепарајућом причом, забавном (ако понекад и изазовном) игром и невероватном музиком. Волео сам сваку секунду, а ликови су такође били фантастични. Играћу ово други пут у будућности само да још једном погледам уметност игре. 🥰
То је језива мала игра, није намењена свима, али за оне који траже јединствену индие игру, топло препоручујем. Веома је оријентисана на причу са чудном естетиком (чудне и наизглед једноставне текстуре, али без њих игра не би била толико упечатљива).
Одлична игра 👌
Zelle -Occult Adventure- Sarguzasht pno
Савршено! Заиста једва чекам следећи део, а жетелац жуди да разбије дупе неку богињу!
то је добра игра, али сам био фрустриран што је диско кугла изгледала непријатељски и деинсталирана јер сам била превише уплашена😢
Одлична игра, ако вам се допао Ундертале, свидеће вам се ово.
Здраво, први пут остављам рецензију. Прелепа прича, била је забавна и много ми се свиђа. Никада нисам био разочаран Оденцат играма, скоро сам играо све твоје игре. Уживао сам у сваком тренутку. Једва чекам још утакмица! Хвала Вам много~
Дивна прича и такође застрашујућа.
Јако сам се забавио играјући ову игру. Прича је била супер занимљива, а егзорцизми су понекад били веома изазовни. Мислим да је и графика дивна, чак и када се нека средства не поклапају. Генерално, дивна игра.
Када сам први пут почео да играм, нисам мислио да ће ми се свидети. Заиста ми је драго што сам покушао. Када сам се навикао на "осећај" игре, прошетао сам кроз њу. Таман када помислите да сте све схватили, програмер мења ствари или доноси мала изненађења. Одлична игра! Много вам хвала! Надам се да ће бити наставак =)
Бриљантно написано и анимирано. Иако смо „упозорени“ на крв и крв, мислио сам да је то накарадно и уметнички добро урађено!
Направите други део, подржаћу га и купити, сигурно! Драго ми је што сам купио ову игру! почело је као предвидљиви хорор, а онда је заплет прешао у нешто дубље, волим то. Знао сам да богиња не намерава ништа, пошто ми је дата бројаница лол. Више сам саосећао са љубазним жетеоцима Замза & Зогзо, плакао сам тбх. Такође и онај "Настави" (његова прича ми је била мало неразјашњена). Кад би постојао други део из истог заплета како бих могао да их спасем и поново посетим Зогза да подржим његов циљ.
Свидела ми се, игра није као ниједна коју сам раније играо.
дивно искуство! постоји ли начин да се негде пронађе музика? едит: нашао! поздрав свима који су укључени; кион, фуминг итд. и хвала што сте ово довели на мобилни, оденцат!
Zelle -Occult Adventure- Seikkailu ygm
战斗的时候有时侯不跟手,明明点到了却还是判定为没点到
Ова игра је предобра
Веома лепо. Завршио сам у последња 24 сата, невероватна прича и добио сам скоро све референце кроз игру. Само сам желео да може да траје још мало. Осим тога, честитам. Бафомет би ценио.
Дивно, толико волим ово
Ово је невероватно. Ви момци чините да се претраживање мобилних игрица исплати! Игра је била добро направљена, прича је суза и оставила ме је да желим још!
Свиђа ми се игра у целини, прича је убедљива и доноси осећај ужаса који недостаје већини хорор игара. Неки каснији егзорцизми су скоро немогући због испрекиданих анимација у комбинацији са спорим контролним одговором/мало искљученим откривањем поготка. Мале ствари, али могу бити стварно фрустрирајуће.
Било је то једно од најбољих и најнеобичнијих искустава које сам имао у игрицама. Фабула је занимљива и начин на који се испоручује играчу је тако сјајан.
Волео бих да је било више истраживања поента и клика које је било присутно на почетку игре, али сам и даље уживао у овој игри до краја!
Игра је била забавна. Мало заморно, али сам пре свега уживао у куповини ове игре. Једини прави проблем који сам имао било је понекад да се тапкање по крстовима не региструје у игри. То би могло бити на мојој страни, а не сама игра. Прича је била веома забавна. Искрено се надам да ће изаћи наставак. И да је исти онај Косац који је заробио бија у њему. Хвала што сте одвојили време да ово прочитате.
Била је веома добра и једна од оних игара са скривеним драгуљем и плус имам пропусницу за игру
Норм,стоит своих денег советуу)
Невероватна игра
То је невероватно. Имао сам дивна искуства у једној ноћи. Крајњи делови су необични, иако су забавни.
Невероватно искуство! Веома надреална игра. Сви који воле необичне хорор игре требало би да играју ово ремек-дело.
Невероватан стил и узбудљива уметност. Веома конкретни детаљи.
Zelle -Occult Adventure- Nuotykių zae
Сјајно, волео бих да има више таквих!
Љубав Љубав Љубав.