Post by sleepalripece on Mar 8, 2022 16:29:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Hero 2022 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci taşlar ▞▞▞
▞▞▞ Score! Hero 2022 2022 version ▞▞▞
Türkiye Süper lig de olacaksın
Oyun sınırsız enerjiye sahip olmalı, çünkü şarj olması çok uzun sürüyor.
Bu en iyi futbol oyunlarından biridir Tek dezavantajı şu ana kadar sürümü birkaç kez güncellemesi Genel olarak iyi bir oyun
Oyun çok güzel ama oyun yenilenmek için ben çok ilerideki sezonlardayım.sezonu bitirdim henüz henüz tamamlanmadığı için yeni sezona geçemiyorum. Bunu düzeltin. Onun dışında kalplerini fazlalaştırın. Bütün oyunu sıfırladılar çok ama lütfen geri planla bir daha da oynamayacağım.
Güncellemeden sonra oyun çöküyor. oyunu oynayamıyorum
Bukadar b*k*t*n oyun olamaz indirmeyin 👿🤮👎
Çok stresli ama çok güzel 👍👍👍😍
Oyun neşesi iyi ama iyi düşünülmüş ve eksikleri kullanılarak varksan kaleciden başlayarak ışınımla yapılan dolardan normal pas atıyorum toptan kaçıyor kalecileri çok zor. Oyuna online mod çok iyi olur.
Beş para ayırma çok hata var
cok iyibir oyun harika
oyun güzel ama arkadaşlar bazı bölümleri çok zor olan kısım keske olmasaymis ve keşke her yıl kısa saç tır kranpondur ayetydi 5yıldız verirdim ama ellerinize sağlık 3 puan verirdim
Bulutangkis Liga Olahraga gjdf
Nedense oyun gecikiyor.
oyun çok sinir bozucu güzel telefonu kıracak kadar sinir bozucu butun kalp hakkiniz bitgindr dolmasina 25 dk bir tane dolduruyor tam tersine tek bir sonuna kadar bir doldurmalı digerleri oyuzden bir yıldız yıldız verdim gonlum 4 verirdi ama duzeltilmesse boy verirdi ama duzeltilmesse boyle kalacak
Futbolun hakkını veren çok eğlenceli bir oyun. Başka bir artısı da çevrimdışı oynanabilmesidir.
Bu oyun çok glitchy.Önce pas atıyorum sonra ekran aniden kararıyor.İkinci olarak play tuşuna bastığımda oyun bazen bir nedenden dolayı çıkıyor.Ve son olarak kit numaralarını rastgele mi ayarladın idk bu benim şansımsa çünkü asla 10 numarayı alamam. Bu oyun çok potansiyele sahipti, ancak değişikliklerin yapılması gerekiyor
Zaman geçirmek için güzel eğlenceli bir oyun Yanlış olan tek şey, bir seviyeyi tamamlayana kadar size zorluklarınızı söylememesidir, sonra geri dönüp tekrar yapmanız gerekir Ama hepsi harika bir oyunda
Score! Hero 2022 Sport upb
Lütfen reklam ekleyin 1. Oyunda olduğu gibi. Lütfen ilk oyun gibi reklam ekleyin.
Bu oyunda oyuna hayır bak adamıma pas atmaya adam gidiyor düşmana yüruyor sonrada canım gidiyor :/ 25. Levelde olabilirim
harika ama biraz gecikti
Dream League Soccer 2022 Mod Menü Para, Gol Hileli Apk. Zynga Poker Para ... Brawl stars hilesi Android, iOS, bluestacks gibi tüm uygulamalarda çalışır.
Kaleci topa ışınlanır, takım arkadaşlarım topa koşmaz, hatta onu almaya bile gitmez, sadece onu izler ve hiçbir şey yapmaz.
1 yıldızı Tüm liglerin olmamasından Dolayi kırdım Tüm ligler gelirse 5 yıldızı hak eder alalslssmslsldxmdmskdkwlfkkgkslclxvkslxlclxslxlxlcmdmdmLALSLSSLDLKTULİTTUKUTKETEUTUTKEİLTULİTLİJRYJYİKUTİLYİLTLİYRLİYİLTİYLRLİTRİLTRLİTUKTUKTKUTEOUTROUTRULTULTKUTUTEKYKKUTUKTUKTEKUTDKUTDYRKSHMFYKRKUTKUTEKUTUKTDJLGDKUTDUKTDKYRSOUTEUOTDULTDHKFDKHFHKFSYKFKYRKYRUOTİLTFLİGFKHFKHFSHKFKYDSKYRSKYRWKYWRJGABFSBFWBGSANGAHMFSLHFULFUKKHFJGSDNHSDNGDKHSFMHSFMHFSMHSFMHFSMHFSMHFSMHFMHF üste çıksın diye
çok ilginç bir oyun. Zevk alıyorum 😉 evet çok yıldız nasıl alınır 🌟yap biraz kolay değişim aşaması..lütfen teşekkürler.
oyun mükkemel laboratuvarı
gıcık bir oyun hakkında hakkında böyle bir şey yapmayalım
Oyun güzel ben beğendim ama çok beğenmedim ama güzel bir oyun bence sa sadece çok beğenmedim
Grafikler topun sesi iyi değil. 1.bölüm her şeyiyle mükemmeldi.
skor kahramanı oynadı ama bu özellikle d ribaund özelliği daha iyi...ancak çok fazla reklamın bir sürü eğlenceli oyun oynamayı götürdüğünü düşünüyorum...
bu oyunu oyna Sinir bozucu bir oyun
Futbol yıldızı da ki gibi olsa,çok güzel olur
40. Bölümden sonra kullanıma devam edileceksin diyor internete bağlanıyorum bağlantı sorunu diyor
oyun gerçekten güzel yapmak için oyuncular salak topları kaybediyor boşuna canımız gidiyor. bunun için oyun oynamak güzel
Çok fena! Takıma seçildikten ve numarayı aldıktan sonra hiçbir şey yapamıyorum, bu yüzden çöp
grafik o kadar iyi değil zaten oynaması eğlenceli
Lanet oyuncularınızın zekasının yok adam kaçıyor rakibin topa müdahale etmesi ve atağın sona erme aşırı üst rakibe sadece değiyor sona 😠🤬
güzel oyun ama zamanla oynamaması lazım
ben zekice zaman geçirmeye birebir
Topu bir kez kaybettiğinizde bu konuda hiçbir şey yapamayacağınız ve bize şut ya da pas için belirli bir mesafe verilmiş olmasından nefret ediyorum..... Ama bu iyi bir oyun, belirli bir şeye bağımlılık yapıyor kapsam.
Bu oyun, iyi bir cevap verirseniz şimdiye kadarki her öğretmen gibidir, ancak yanlış olarak işaretler çünkü 'onların' yolunu yapmadınız. İstemedikleri bir pas verin. Top saha dışına çıkana kadar topla 2p yarda yürü. Biri 1'e 1'e açık, çünkü kapalı pas attınız, nah, 5 kişi arasında kendi başına adama pas vermek zorunda kaldı. Keşke bu oyuna 1 puan daha vermek için daha fazla telefonum olsaydı.
Pası attıktan sonra şansa bağlı olarak konumlanırız. Karşı rakiplerin oyuncuları daha hızlı daha hızlı saldırgan oyuncularımız oyuncularımızı gözden kaybetmeyi kaybetmeye çok yatkın. Eskiden şutu gol atmak için şimdi gidip gitmeyeceğin bir şeye gitmelisin. Bide pasııyprum ben oyuncum toplanacak toplanacak bir şeyiyor ama top hala benim oyuncumun önünde duruyor. Oyun zevkli ama zor yoluyla oynanmaz hale getiriyorsunuz tavsiye etmiyorum doldurmayin
3 oyuncuyla arkadaş olmak güzel olmuş ama oyuna hayat ile ilgili şeyler eklenebilir.Transfer parası vs yazabilir. Takımdaki kişilerle olan ilişkimiz olabilir. mesela biri ile iyi olacak onla bize pas gol vs atmak zor olsun. Yıldız vs Olmasın. Gol asist vs atmaya çalışalım ana karakterimizle. Daha fazla şey ile ilgili şeyler olabilir. Yetenekler geliştirebilelim. Teşvik alabilelim. Bunları yaparsınız bence harika bir oyun
Bu oyunu oyunda oynarım, bir oyun. Grafikler ve oyun kahramanı 1 de daha fazla. Hero 2 de top rakibe hafif birnda oyun oğluyla buluşur. Buda insanı demorolize ediyor. İkinci bir eksiklik +10 para toplamak için reklam yok.
Bunu daha önce 3 yıldızla derecelendirdim. Ama bu oyunu birkaç kez daha oynadıktan sonra, artık bu oyunla yapamam. Takım arkadaşlarınız UDDER geri zekalıları ve oynamayı bilmiyorlarmış gibi asla aptallar gibi koşmazlar. 1'e 1 ise, çoğunlukla her zaman KALECİ'NİN SAĞ ÖNÜNDE koşarlar ve gol atma şansları yoktur.